Eristyspeltiseppä Vaasan Lämpöeristys Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019Työn kuvaus:
  Vaasan Lämpöeristys Oy on perustettu vuonna 1990 ja on alueellaan luotettava sekä monipuolisia palveluita tarjoava metallialan yritys. Yritys sijaitsee Lintuvuoressa Mustasaaressa. Vuosien varrella yrityksen toiminta on laajentunut. Yritys tuottaa teollisia palveluja kuten eristystöitä, ilmastointitöitä, keraamisten tyynyjen valmistusta ja ohutlevy- ja hitsaustöitä.
 
Etsimme Vaasan Lämpöeristys Oy:lle eristyspeltiseppää kokoaikaiseen työhön Mustasaaren Lintuvuoreen. Työhösi kuuluu muun muassa erilaisten peltiosien valmistusta ilmastointiputkistoihin, laitteisiin ja teollisuuden tarpeisiin. Tässä tehtävässä auttaa, jos sinulla on jo kokemusta peltisepän tehtävistä, mutta tehtävä voi sopia myös vähemmän kokeneelle. Tällöin tosin tarvitset aidon kiinnostuksen eristystehtäviä kohtaan, palavan halun oppia työtehtävät ja oma-aloitteisen reippaan asenteen. Tekninen koulutus esimerkiksi kone-, metalli- tai rakennusalalta auttaa tehtävissä suoriutumisessa. Saat työhösi perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja rennon työskentelyilmapiirin.
 
Tarjoamme vähintään 8 kuukauden mittaisen kokoaikaisen vuokratyösuhteen, ja työssä hyvin pärjäävälle on hyvät mahdollisuudet työsuhteen vakinaistamiseen asiakasyrityksen omille kirjoille. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille, ja työskentely tapahtuu asiakasyrityksessämme. Kyseessä on päivätyö.
 
Käsittelemme hakua jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, hae tehtävää heti osoitteessa www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 17.2.2019. Kaikki yhteydenotot avointa tehtävää koskien Adeccon henkilöstökonsultille Susanna Kytöharjulle, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Eristyspeltiseppä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224070
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa