Eristyslasinvalmistaja Best Glass Oy:lle, Nivalaan
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Best Glass Oy:lle ERISTYSLASINVALMISTAJIA Nivalaan.

Best Glass Oy on perustettu vuonna 2011 ja tällä hetkellä yritys on Pohjois-Euroopan suurin eristyslasivalmistaja. Best Glass tekee jo yli 45 % Suomessa käytettävästä eristyslasista. Tällä hetkellä täysin automatisoitua tuotantotilaa on noin 10 000 neliömetriä. Best Glass Oy työllistää yli 70 henkilöä.

Työtehtäväsi tuotannossa voivat olla lasinleikkausta, kittausta, listoitusta, hiontaa tai pakkaamotyötä. Työnhakijalta emme vaadi alaa vastaavaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Arvostamme ennen kaikkea erityisen hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työn fyysisyyden vuoksi hakijoilta vaaditaan hyvää peruskuntoa. Työtehtäviisi saat työpaikalla kattavan perehdytyksen. Työ voi olla joko päivävuoroa tai 4-vuoroa, jossa yksi viikko vapaata. Palkkaus määräytyy Lasikeraamisen TES:n mukaan.

Työt alkavat heti ja jatkuvat ainakin kesän yli, mahdollisesti pitempään.

Tarjoamme sinulle työn nykyaikaisessa työympäristössä ja Best Glassin henkilöstöedut sekä lisäksi Go On Henkilöstöetuohjelman käyttöösi. Lisäksi saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan!

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi heti tulemaan! Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Mari Mäkikangas, 040 1291 726, anna-mari.makikangas@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552612
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haapavesi, Kärsämäki, Nivala, Sievi