Eristäjiä voimalaitoskohteisiin
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua

ERISTYSPELTISEPPÄÄ

Työnsuorituskohteet ovat voimalaitoksia ja niiden kunnossapitoon liittyviä eristystöitä. Työolosuhteet ovat ajoittain ahtaita ja kuumia, jopa haasteellisia. Työ sopii siis haasteita hakevalle ja kokemuksia keräävälle. 

Työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökurssin tarvittaessa järjestämme.

Kohteessa suoritetaan suppea turvallisuusselvitys, joten edellytämme nuhteetonta taustaa. 

Työaika arkisin 7:00 - 15:30. Työt alkavat alkuvuodesta, sopimuksen mukaan.  

Jätä hakemuksesi, joko työnhaku linkistä tai heitä vapaamuotoinen hakemus/CV tai kysymyksesi, sähköpostiimme marko.rinne@lisapalvelu.net. 0400629141 Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot