(Poistunut julkaisusta)

Eristäjä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista IV- kanavaeristäjää Jyväskylään. Työt alkavat heti ja voivat kestää koko kuluvan vuoden.

Soita numeroon 050 3761 988 ja/tai jätä hakemuksesi pikimmiten hakulinkin kautta osoitteessa www.nordic.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa