(Poistunut julkaisusta)

Eristäjä tai eristyspeltiseppä laivateollisuuteen
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Etsimme laivateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme kokenutta eristäjää tai erityispeltiseppää Turun telkalle. Työtä on aluksi tarjolla n. 6 kk jakso, johtuen projektin pituudesta. Kasvava yritys todennäköisesti tarjoaa työlle kuitenkin jatkumon.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta palo-, lämpö- ja äänieristämisestä. Kokemus erilaisista metallialan töistä, esimerkiksi ohutlevytöistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kiinnostusta laivateollisuuteen.

Ammattimiehenä tai -naisena olet kädentaitaja sekä hallitset monipuolisesti eri työvälineitä, koneita ja työmenetelmiä. Osaat lukea työpiirustuksia ja työohjeita. Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen, tehokas - niin ajallisesti kuin taloudellisesti - ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä.

Työ edellyttää työturvallisuusmääräysten tuntemista ja noudattamista: edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Aikaisempi kokemus telakka-alueella työskentelystä katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa opettavaisen työympäristön ja upean näköalapaikan laivateollisuuden työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.