Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Tarpeet asiakasyrityksissämme kasvavat jälleen alkuvuodesta 2022 – varmista paikkasi ja hae jo nyt!

Etsimme nyt useille asiakkaillemme Etelä-Savon alueelle ahkeria ja tekeviä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

koko- sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset tuotannon työtehtävät eri alojen ja materiaalien parissa. Tarjoamme aina vähintään tes:n palkan ja jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi mukaisesti. Asiakkaillamme tehdään työtä päivävuorossa sekä kahdessa vuorossa, mutta eduksesi katsotaan aina mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön. Lisäksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi joidenkin asiakkaidemme sijainnin vuoksi.

Kerro meille, minkälaisista tuotannon töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/54406713 kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikkoja alamme täyttämään heti alkuvuodesta 2022. Lisätietoja tehtävistä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529304
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju