(Poistunut julkaisusta)

Erikoistuva lääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme erikoistuvaa lääkäriä Suursuon sairaalaan.

Helsingin sairaalan kuuluvat Laakson, Malmin ja Suursuon yksiköt. Suursuon sairaalassa on kahdeksan osastoa, joiden sairaansijamäärä vaihtelee 18-28 välillä. Osastojen profiilit ovat akuuttigeriatria, palliatiivinen hoito, kirurgisten potilaiden jatkokuntoutus, päihdepotilaiden jatkokuntoutus ja psykogeriatrinen kuntoutus. Osastolla toimii kaksi erikoistuvaa lääkäriä seniorilääkärin tuella. Potilaat tulevat Suursuon sairaalaan pääosin HUS:n sairaaloista ja päivystys-yksiköistä.

Erikoistuville lääkäreille on laaja tarjonta erikoistumiseen sopivia työtehtäviä. Meillä on koulutusoikeudet mm. geriatriaan, yleislääketieteeseen, sisätauteihin (reunakoulutuksena) sekä monien erikoisalojen reunakoulutukseen. Suursuolla geriatriaan erikoistuvat saavat myös psykiatrian koulutusta, lisäksi Suursuolla voi suorittaa palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyden osastojakson.

Saimme uuden viran vahvistamaan toimintaamme. Takaamme hyvän startin työllesi. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen - pysyt ajan hermolla. Seniorituki on erinomainen, et jää yksin!
Tervetuloa Suursuon sairaalaan!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Jaana Saarenheimo, 050 402 2720, jaana.saarenheimo@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/