(Poistunut julkaisusta)

Erikoistuva lääkäri, liikuntalääketiede
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme Työterveyslaitoksen Työlääketiede-yksikköön Helsinkiin liikuntalääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työlääketiede-yksikössä teemme ja kehitämme ammattitautidiagnostiikkaa valtakunnallisesti ja tuotamme tietoa työhön liittyvien sairauksien ehkäisystä. Teemme myös työ- ja toimintakykyarvioita mm. palo- ja pelastusalalla toimiville työntekijöille.

Tarjoamme liikuntalääketieteeseen erikoistuvalle lääkärille määräaikaista työsuhdetta 3 - 6 kk, mahdollisesti pidempään. Työskentely tehtävässä voidaan laskea hyväksi erikoistumispalveluna erikoislääkärikoulutuksessa.

Tehtäviisi kuuluu kliinis-fysiologisten tutkimusten, erityisesti spiroergometriatutkimusten, suorittaminen ja tutkimustulosten arviointi osana Työterveyslaitoksen työlääketieteen klinikan toimintaa. Osallistut palo- ja pelastusalan työntekijöiden toimintakykyarvioihin ja pelastusoppilaitoksiin pyrkivien hakijoiden fyysisen toimintakyvyn testauksiin. Osallistut myös soveltuvin osin erilaisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin yksikössä. Toimit työssäsi kokeneiden erikoislääkäreiden ohjauksessa.

Olet lääketieteen lisensiaatti ja sinulla on yliopiston myöntämä erikoistumisoikeus liikuntalääketieteeseen. Arvostamme kokemusta spiroergometrioiden suorittamisesta, oma-aloitteista asennetta työhön ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn monitieteisessä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työsuhde alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kestosta sovitaan erikseen huomioiden hakijan toiveet. Työsuhde voi olla myös osa-aikainen, esim. 60 % työaika. 

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 22.2.2019 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski, p. 030 474 2300, eva.helaskoski@ttl.fi ja ohjelmapäällikkö, ylilääkäri Arja Uusitalo, p. 030 474 3125, arja.uusitalo@ttl.fi