(Poistunut julkaisusta)

Erikoistuva lääkäri (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Tehtävän kuvaus

Helsingin sairaalan kuuluvat Laakson, Malmin ja Suursuon yksiköt. Laakson sairaala on Suomen suurin perusterveydenhuollon sairaala, jossa on 12 osastoa ja sairaansijoja yhteensä 302. Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, sisätauteihin, traumakuntoutukseen, vaativien haavojen hoitoon, AVH-potilaiden jatkokuntoutukseen sekä infektioiden hoitoon. Potilaat tulevat jatkohoitoon HUS- Haartmanin päivystysyksiköstä sekä HUS:n muilta klinikoilta. Toimintamme ydin on hyvä diagnostiikka, kokonaisvaltainen hoito ja aktiivinen kuntoutus.

Erikoistuville lääkäreille on laaja tarjonta erikoistumiseen sopivia työtehtäviä. Meillä on koulutusoikeudet mm. geriatriaan, yleislääketieteeseen, sisätauteihin sekä monien erikoisalojen reunakoulutukseen. Lisäksi voit suorittaa haavahoidon erityispätevyyteen tähtäävää käytännön palvelua. Teemme tiivistä yhteistyötä HUS:n erikoislääkärien kanssa, jotka käyvät viikoittain konsultoimassa profiloiduilla osastoillamme.

Takaamme hyvän startin työllesi. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen - pysyt ajan hermolla. Talon sisäisiä koulutuksia on viikoittain. Seniorituki on erinomainen, et jää yksin!

Lähes kaikki meillä erikoistumassa olleet suosittelevat meitä!

Tervetuloa Laakson sairaalaan! Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää mm. palkitsemisperiaatteistamme.


Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Kaisa Halinen, 050 305 6448, kaisa.halinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/