(Poistunut julkaisusta)

Erikoistuva lääkäri (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme erikoistuvia lääkäreitä 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Erikoistuvan lääkärin eripituisia sijaisuusjaksoja on tarjolla ympäri vuoden.

Toimit osastolla osaavan moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tutkit ja hoidat potilaita itsenäisesti erikoislääkäreiden ohjauksessa ja valvonnassa. Olemme panostaneet erityisesti erikoislääkäritukeen ja ohjaukseen, et jää yksin! Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus osastoilla.

Hyvä perehdytys on startti meillä työskentelyyn. Tarjoamme sinulle paljon talon sisäistä koulutusta; huippusuositut tiistaimeetingit, referaatit, pienryhmäopetukset sekä kinkerit. Talon ulkopuolisiin koulutuksiin kannustetaan myös osallistumaan. Tässä työpaikassa opit paljon, onpa tuleva erikoisalasi mikä tahansa. Tarvittaessa myös työsuhdeasunto järjestyy.

Laakson sairaala on suurin kaupunginsairaalan yksikkö. Osastoja on 12 ja sairaansijoja 302. Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, sisätauteihin ja kuntoutukseen. Meillä on myös 2 traumakuntoutusosastoa, 2 AVH-potilaiden jatkokuntoutusosastoa, infektiopotilaiden akuutti kohorttiosasto ja vaikeiden haavojen hoitoon erikoistunut osasto, jossa saa palvelua haavahoidon erityispätevyyteen. Laakson sairaalaan kuuluu myös akuuttigeriatrinen osasto Haartmanin sairaalassa.

Toimintamme ydin on potilaan hyvä diagnostiikka, kokonaisvaltainen hoito ja aktiivinen kuntoutus. Henkilökuntamme kehittää aktiivisesti potilasprosesseja. Tavoitteenamme on potilaan paras mahdollinen hoito ja asiakaskokemus.

Teemme tiivistä yhteistyötä kotisairaalan, kotihoidon, HUS-Haartmanin päivystyksen ja päivystysosastojen sekä muiden HUS:n osastojen kanssa. Osastojen potilasvaihto on vilkasta ja hoitoajat ovat jatkuvasti lyhentyneet.

Kaupunginsairaalalla on erikoislääkärikoulutusoikeudet mm. geriatriaan, sisätauteihin ja yleislääketieteeseen. Meiltä saa reunakoulutusta myös monille muille erikoisaloille (esim. työterveyshuolto, ihotaudit, keuhkosairaudet jne.).

95 % Laakson sairaalassa työskennelleistä erikoistuvista lääkäreistä suosittelisi tätä paikkaa ystävälleen.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.


Luemme eduksi


kokopäivätyö, 38 h 15 min viikossa