Erikoistutkija

Geologian tutkimuskeskus
Tietoa tehtävästä

GTK etsii erikoistutkijaa Espoon Geofysiikan ratkaisut -tulosyksikköön

Päätehtäväsi on johtaa ja kehittää GTK:n Geofysiikan laboratoriota. Tehtäviisi kuuluu laboratoriotoiminnan päivittäinen hallinta sekä osallistuminen tutkimus- ja asiakasprojekteihin. Sinulla on aktiivinen rooli tiedeyhteisössä ja vastuu korkealaatuisen datan tuottamisesta GTK:n tutkimusta ja asiakkaita varten.

Geofysiikan laboratorion päämenetelmiin kuuluvat petrofysikaaliset perusmittaukset (tiheys, magneettinen suskeptibiliteetti ja remanentti magnetoituma). Lisäksi laboratorio tarjoaa erikoismittauksia kuten sähköinen ominaisvastus, paleo- ja kivimagnetismi, huokoisuus, seismisen P-aallon nopeus, geotermiset ominaisuudet ja gammasäteily.

Odotamme sinulta

  • Tohtorin tutkintoa geotieteiden alalta
  • Vahvaa tutkimustaustaa (post-doc tai vastaava) ja todistettua tieteellistä julkaisuosaamista petrofysiikan alalta
  • Hyvää käytännön tietoa eri petrofysikaalisista menetelmistä ja käytännön kokemusta eri geofysikaalisten laboratoriolaitteiden käytöstä
  • Sujuvaa puhutun ja kirjoitetun englannin kielen taitoa ja valmiutta matkustaa kansainvälisissä projekteissamme
  • Hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Vakiintuneita kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja

Luemme eduksi

  • Kokemuksen tutkimushankkeiden kehittämisestä ja rahoitushankinnasta
  • Kokemuksen projektinhallinnasta
  • Suomen kielitaidon

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa tehtävä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä joustavat etätyökäytännöt. Pääset työskentelemään monimuotoiseen yhteisöön, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Uudistamme määrätietoisesti osaamistamme ja toimintaamme. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla. Tutustu meihin lisää: www.gtk.fi/ura-gtkssa

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 9-10 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 930-4 730 €/kk.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävä alkaa 01.08.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Fredrik Karell puh. 050 348 7766 arkisin klo 10-12.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 23.04.2021 klo 16.15 mennessä Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-488-2021.

Huomioithan, että hakijoiden nimet ja hakemukset liitteineen ovat julkisia.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta