(Poistunut julkaisusta)

Erikoistutkija
Teollisuusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Etsimme Teollisuusliiton tutkimusyksikköön erikoistutkijaa kahden vuoden sijaisuuteen. Tutkimusyksikkö tuottaa ajankohtaista tietoa yhteiskunnallisesta ja taloudellisesta kehityksestä liiton edunvalvonnan ja muun toiminnan tarpeisiin. Ammattitaitoiseen ja innostuneeseen tiimimme kuuluu neljä erikoistutkijaa, tilastotutkija ja tutkimuspäällikkö.

Erikoistutkija vastaa tutkimusyksikössä sovittujen toimialojen seurannasta sekä elinkeinopoliittisesta valmistelusta ja vaikuttamisesta työryhmissä liiton nimeämänä edustajana. Nyt haettavan tutkijan seurattaviin toimialoihin kuuluvat etenkin palveluja ja kuluttajatuotteita valmistavat aloihin. Näitä Teollisuusliiton piiriin kuuluvia toimialoja ovat muun muassa huolto-, korjaus- ja kunnossapito, auto- ja rengasalat sekä pesulapalvelut.

Erikoistuntija tekee erilaisia selvityksiä ja toimii asiantuntijana. Työ sisältää talous-, tilasto- ja kyselyaineistojen käsittelyä, analyysia ja tulkintaa. Erikoistutkija osallistuu myös sähköisten kyselyiden toteuttamiseen ja niiden tulosten raportointiin. 

Odotamme erikoistutkijalta innostuneisuutta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työelämäntutkimusta ja erityisesti ammattiyhdistysliikettä kohtaan. Työ on monipuolista ja itsenäistä tutkimus- ja selvitystyötä, jossa vaaditaan keskittymiskykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä toisaalta erinomaisia viestintä- ja tiimityötaitoja. Erikoistutkijan tehtävissä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin taitoa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää vuoden 2022 loppuun. 

Viimeinen hakupäivä on 11.11.2020.

Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Anu-Hanna Anttila joko sähköisesti (anu-hanna.anttila@teollisuusliitto.fi) tai puhelimitse (puh. 040 6621262) seuraavina soittoaikoina: 23.10. klo 13–14, 29.10. klo 10–11 ja 4.11. klo 15–16.

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää!