(Poistunut julkaisusta)

Erikoistutkija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Haemme Työkyky -ja työurat -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 

ERIKOISTUTKIJAA

Tehtävänäsi on toimia tutkijana Suomen Akatemian rahoittamassa hankkeessa ”Digitaaliset tietovarannot terveydenhuollon työkuormituksen arvioinnissa” sekä mahdollisesti muihin saman aihepiirin hankkeissa osana tutkimusryhmää ja vastata aineiston käsittelystä, tilastollisista analyyseistä ja tieteellisestä raportoinnista. Suomen Akatemian hankkeessa tullaan luomaan uusi tapa arvioida työkuormitusta hoitotyössä hyödyntämällä laajoja digitaalisia aineistoja liikkuvissa aikaikkunoissa ja mm. tekoälyä hyödyntävillä menetelmillä. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tohtorin tutkintoa tietojen käsittelyn, tilastotieteen, väestötieteen, terveys- tai lääketieteen alalta. Toivomme hakijalta aikaisempaa perehtyneisyyttä ja kokemusta työkyvyn, työhyvinvoinnin tai hoitoalan -teemoihin liittyen. Lisäksi edellytämme hyvää kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien hallintaa (ml. koneoppimista hyödyntävät menetelmät), aiempaa kokemusta tutkimusaineistojen hallinnasta, tilastollisista analyyseistä ja vertaisarvioiduissa tiedelehdissä julkaistujen artikkelien kirjoittamisesta. 

Työ vaatii hyvää tilasto-ohjelmien hallintaa, mielellään Stata, SAS tai R. Edellytämme sujuvaa puhuttua ja kirjoitettua englanninkielen taitoa sekä taitoa esittää työn tuloksia kansainvälisen tieteellisen yhteisön lisäksi myös päätöksentekijöille. Eduksi luetaan kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä ko. tutkimusalueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, inspiroivan ja laajan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti kykyjäsi asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävä on määräaikainen, enintään 31.12.2022 asti. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus, kattavat työsuhde-edut mm. liikunnan ja kulttuurielämysten tukeen.

Lisätietoja tehtävästä antavat vanhempi tutkija Annina Ropponen, puh. 043 825 1392 (5.2. klo 14-16, 6.2. klo 13-15, 7.2. klo 13-15, 13.2. klo 13-15 tai 25.2. klo 13-15) ja ohjelmapäällikkö Matti Joensuu, puh. 043 825 2075 (7.2. klo 13-16, 13.2 klo 13-16).

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry