(Poistunut julkaisusta)

Erikoistutkija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Tehtävän kuvaus


Kaupunkitutkimus ja -tilastot -yksikkö hakee kaupunkitalouden erikoistutkijaa vakituiseen työsuhteeseen. Erikoistutkijan vastuualueena ovat kaupunkitalouteen, työmarkkinoihin, taloudellisten vaikutusten arviointiin ja verokertymiin liittyvät kaupunkitutkimukselliset teemat. Hän vastaa sisältöalueensa vaativista tutkimus- ja asiantuntijatehtävistä sekä ohjaa aihepiirinsä tutkijoiden ja projektitutkijoiden hankkeita. Taloudellisten vaikutusten arviointimenetelmien kehittäminen on keskeinen osa erikoistutkijan tehtäväkenttää.

Työtehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa perehtyneisyyttä kaupunkitaloustutkimuksen teorioihin ja kvantitatiivisiin tutkimusmenetelmiin sekä kykyä soveltaa niitä Helsingin kaupungin erityispiirteiden tarkasteluun. Lisäksi työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö-, esiintymis- ja viestintätaitoja sekä kiinnostusta kaupunkikehittämiseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Tohtorin tutkinto tai sitä vastaava kokemus katsotaan eduksi.

Hakemus jätetään Helsingin kaupungin sähköisen työnhakusivuston kautta osoitteessa: https://www.erekryhelsinki.fi/. Työavain on 47-124-18. Hakuaika päättyy 31.10.2018 klo: 16:00.

Kelpoisuusehto


36,75 h/kk

Luemme eduksi


Katja Vilkama, tutkimuspäällikkö, 09 310 78396, katja.vilkama@hel.fi