(Poistunut julkaisusta)

Erikoistutkija, kuntoutus
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme tutkimusyksikköön erikoistutkijaa vakinaiseen tehtävään. Työskentelypaikkasi on Helsingissä Töölössä. Vastaat vaikuttavuustutkimuksen kehittämisestä Kelan tutkimusyksikössä. Kehität erityisesti Kelan kuntoutuksen vaikuttavuuden arviointia sekä käynnistät ja toteutat kuntoutuksen vaikuttavuustutkimuksia. Tehtävääsi sisältyy Kelassa kerättävän kuntoutuksen hyödyn arvioinnin aineiston analysointi ja raportointi sekä aineiston hyödyntäminen tutkimustarkoitukseen.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

-    Sinulla on tohtorin tutkinto terveys-tai yhteiskuntatieteistä tai muulta soveltuvalta alalta. 
-    Olet joustava, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. 
-    Sinulla on sujuva suomen- ja englanninkielinen kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky.

Lisäksi arvostamme kykyä johtaa, suunnitella, organisoida ja tehdä tutkimusta, laajaa menetelmäosaamista, kuntoutusjärjestelmän tuntemusta sekä yhteistyökykyä.

Me tarjoamme sinulle

-    mielenkiintoisen asiantuntijatyön tutkimuksen parissa
-    näköalapaikan Suomen sosiaaliturvan parissa
-    kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon
-    lounasedun 
-    koulutusta 
-    tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin 
-    joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 1.10.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tutkimuspäälliköt Anna-Liisa Salminen, p. 020 634 1303 ja Riitta Seppänen-Järvelä, p. 020 634 1908 sekä yksikön päällikkö Hennamari Mikkola, p. 020 6341890 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.