(Poistunut julkaisusta)

Erikoistilojen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kaipaatko lisähaastetta ja parempaa palkkaa siivoojan urallasi? Mainiota, nimittäin haemme nyt kokenutta

 

VAKITUISTA SIIVOOJAA ERIKOISTILOIHIN

 

Kytösuontielle Helsinkiin. Kyseessä ovat obduktio-, laboratorio- ja toimistotilat, joten etsimmekin harjaantunutta ammattilaista, joka ei hätkähdä pienistä. Työ on raffimmasta päästä, mutta vaativuus kompensoidaan palkassa, KIPA TES 3 ja 6 kohteissa käytetyn ajan mukaan. Työaika on tällä hetkellä klo 10-18 ma-pe.

 

Sinulla on sekä hyvä fyysinen kunto että runsaasti henkistä kanttia. Siivousalan työkokemusta sinulta löytyy vähintään vuosi, mutta mitä enemmän sen parempi. Siivousalan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto) luetaan eduksesi, mutta perehdytämme joka tapauksessa sinut hyvin tehtäviisi. Joustat tarvittaessa työajoistasi, jos kohteen vaatimukset sitä edellyttävät – ja vastaavasti saat korvauksen joustostasi. Kykenet tarkkaan, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön ja ymmärrät suomen kielellä annetut, seikkaperäiset ohjeet. Kohteessa työskenteleville tehdään myös suppea turvallisuusselvitys.

 

Vastineeksi tärkeästä työpanoksestasi tarjoamme palkan lisäksi harvinaisen mukavat työkaverit ja välittävän työyhteisön. Haluamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän, joka voi hyvin ja nauttii elämästään myös työn ulkopuolella. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä. Pidämme tietenkin huolta myös siitä, että työvälineesi ja henkilösuojasi ovat asianmukaiset ja laadukkaat. Työterveyshuoltomme on tavallista kattavampi ja henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae viivyttelemättä paikkaa oheisen linkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

 

Vai tarvitsetko vielä lisätietoja L&T:sta tai tästä nimenomaisesta tehtävästä? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Odotamme jo kuulevamme sinusta!