Erikoistilojen siivooja kokoaikaiseen työhön
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kaipaatko lisähaastetta ja parempaa palkkaa siivoojan urallasi? Mainiota, nimittäin haemme nyt kokenutta

 

VAKITUISTA JA KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA ERIKOISTILOIHIN

 

Mannerheimintie/Kytösuontielle Helsinkiin. Tässä tehtävässä pidät huolen obduktio-, laboratorio,- toimisto,- tauko- ja wc-tiloista, joten etsimmekin harjaantunutta ammattilaista, joka ei hätkähdä pienistä. Työaika on Mannerheimintien pisteellä klo. 6-14. Kun taas työaika Kytösuontien pisteellä ma-pe klo. 10-18. Kytösuontiellä työ on raffimmasta päästä, mutta vaativuus kompensoidaan palkassa, KIPA TES PL 3 ja PL 6 palkkauksen mukaan. Palkkaus siis määräytyy siivottavan kohteen vaativuuden mukaan. Työn aloitusajankohtaan vaikuttaa turvaselvitysten valmistuminen, joka voi osaltaan kestää kuukauden päivät. 

 

Työkohteissa tehdään suuri muutto ensi vuoden puolella, jonka myötä kaikki toiminta siirtyy yhteen osoitteeseeen Helsingin keskustassa. 

 

1.) Sinulla on sekä hyvä fyysinen kunto, että runsaasti henkistä kanttia. Osa siivottavista tiloista on henkisesti haastavia ja vaativatkin rautaisia hermoja. 2.) Siivousalan työkokemusta sinulta löytyy vähintään 2-3 vuotta, mutta mitä enemmän sen parempi. Siivousalan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto) luetaan eduksesi, mutta perehdytämme joka tapauksessa sinut hyvin tehtäviisi. 3.) Joustat tarvittaessa työajoistasi, jos kohteen vaatimukset sitä edellyttävät – ja vastaavasti saat korvauksen joustostasi. 4.) Kykenet tarkkaan, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön ja ymmärrät suomen kielellä annetut, seikkaperäiset ohjeet. Kohteessa työskenteleville tehdään myös suppea turvallisuusselvitys. (Please note, that this job requires fluent Finnish language skills)

 

Vastineeksi tärkeästä työpanoksestasi tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi harvinaisen mukavat työkaverit ja välittävän työyhteisön. Haluamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän, joka voi hyvin ja nauttii elämästään myös työn ulkopuolella. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä. Pidämme tietenkin huolta myös siitä, että työvälineesi ja henkilösuojasi ovat asianmukaiset ja laadukkaat. Työterveyshuoltomme on tavallista kattavampi ja henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae viivyttelemättä paikkaa oheisen linkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

 

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä suoraan rekrytointikonsultille natasha.madlala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401761
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Lassila ja tikanoja (offre34091695.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki