Erikoistarkastaja
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021

Oletko sinä rikostutkinnan ammattilainen? Uudesta innostuva kokenut tekijä, jolla on aito halu tutkia ja työskennellä itsenäisellä ja tavoitteellisella otteella. Erilaiset analyysitermit eivät ole vain sanoja sanakirjassa, vaan osaat ja tiedät mistä puhutaan. Etsimme nyt erikoistarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsinkiin. Toki työmaana on koko Suomi.

Erikoistarkastajana olet osa Fennian Oikeudellisen tuen ryhmää Erikoistarkastusta, jonka päätehtävänä on Fenniaan kohdistuvan vakuutusrikollisuuden torjunta ja olet mukana myös vaativassa asiakasvalinnassa sekä analyyseissä.

Tulet tekemään töitä yhdessä mielenkiintoisten työtehtävien sekä asiakkaiden parissa. Työskentelet kovien ammattilaisten kanssa ja edellytämme myös ammattimaista otetta sinulta. Tiedät ja osaat käyttää erilaisia analyysityökaluja ja sinulla on valmius oppia uutta joka päivä. Työtehtäväsi liittyvät niin sisäisiin kuin ulkoisiin asiakastapaamisiin ja koulutuksiin yhteistyössä oman yksikkösi jäsenten kanssa. Tiedät, että tiimissä työskentelyssä on voimaa.

Hakijalta odotamme ja edellytämme aiempaa poliisikokemusta rikostutkinnasta ja tietoa ja käytännön kokemusta erilaisista analyysiohjelmista, kuten Analysts Notebook ja IBM iBase. Tässä tehtävässä tulee olla itsenäinen ja reilu ote työhön. Saat asioita eteenpäin sujuvasti hyvin perustellen. Välillä on englannin kielestä hyötyä it-maailmassa tai vahingonkäsittelyssä. Suomea on osattava ja ruotsiakin kuunneltava, puhuminen katsotaan eduksi. 

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa ulkoisia ja sisäisiä asiakkaitamme ja löytää näiden tilanteeseen sopivimman ja oikean perustellun ratkaisun. 

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Erikoistarkastajan tehtävä on palkitsevaa, mielenkiintoista ja monipuolista. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi huippuosaajien mukana. Lisäksi saat käyttöösi Fennia-konsernin monipuoliset henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja! Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa erikoistarkastuksen päällikkö Mika Laiso, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse tiistaina 09.11.2021 klo 10-16 ja perjantaina 12.11.2021 klo 10-15 numerosta 040 574 2140.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae tehtävään kuitenkin viimeistään tiistaina 15.12.2021. 

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Tehtävässä edellytetään erityistä luotettavuutta ja tulemme tarkistamaan luottotiedot tehtävään valittavalta henkilöltä.
 

 

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520269
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa