(Poistunut julkaisusta)

Erikoissuunnittelija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Sovelluspalvelut-yksikön tehtävänä on vastata asiakkaille toimitettavien järjestelmäpalveluiden, sovellusten, integraatioiden, tietopalvelujen ja tiedonhallinnan palvelujen tuottamisesta sovitulla palvelutasolla. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukkaita, kilpailukykyisiä ja toimintavarmoja palveluita ja varmistaa niiden jatkuvuus ja käytettävyys läpi palvelun elinkaaren.

Nyt haemme monipuolista ja innokasta koodaavaa sovellusarkkitehtiä ERIKOISSUUNNITTELIJAN tehtävään Istekin sovelluskehitykseen vastaamaan kasvaviin oman sovellustuotannon vaatimuksiin.

Tarjoamme sinulle haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sovelluskehitystiimissä, jossa työskentelet tiiviisti osana ohjelmistokehityksemme ammattilaisten ryhmää. Työtehtäväsi koostuvat niin koodaamisesta kuin suunnittelu-, määrittely-, ylläpito- ja kehitystehtävistä. Sinulla on myös vahva näkemys sovelluskehityksessä käytettävistä ympäristöistä, arkkitehtuureista ja alihankkijoiden ohjaamisesta.

Toivomme osaamista seuraavista:

  • Ohjelmointi: ASP.NET (C sharp, VB), T-SQL, HTML, Javascript, jQuery, Bootstrap
  • Työkalut: Visual Studio, MS SQL, GIT, IIS
  • Ohjelmistosuunnittelu, vaatimusmäärittely, versiohallinta, sovelluksen ylläpito ja -kehitys
  • Alihankkijoiden ohjaaminen

Lisäksi arvostamme osaamista Classic ASP:sta sekä ohjelmistorobotiikasta (Blue Prism, Robot Framework). Myös Power Platform (mm. Power Apps) tuotteiden tuntemus ja osaaminen sekä Azure katsotaan vahvuuksiksi.

Kysy rohkeasti lisää!

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

Ryhmäpäällikkö Olli Kosonen, olli.kosonen@istekki.fi, 050-534 3604, https://www.linkedin.com/in/ollikosonen/