(Poistunut julkaisusta)

Erikoissuunnittelija
Suomen Erillisverkot

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Erikoissuunnittelijaa

Haemme erikoissuunnittelijaa kyberturvallisuuden osa-alueelle. Tehtävässä vastataan tuotantoon liittyen kokonaisturvallisuuden käytännön toiminnan johtamisesta. Tehtävänhoitajan vastuulla on myös turvallisuusverkon haavoittuvuuksien proaktiivinen tunnistaminen ja tunnistettujen haavoittuvuuksien koordinoitu käsittely sekä niiden ratkaiseminen yhteistoiminnassa CSIRT-ryhmän kanssa. Tehtävänhoitaja vastaa vastuualueensa tilannekuvan tuottamisesta ja raportoinnista. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemus verkkotekniikoiden osa-alueelta sekä verkko-operaattoritoimintaan liittyvästä turvallisuusjohtamisesta. Eduksi luetaan myös ymmärrys IT-alustaratkaisujen rakenteesta. Tehtävässä onnistumista tukee laaja-alainen osaaminen verkon tiedonsiirtojärjestelmistä (MPLS, WDM, SDH), reititystekniikoista ja käytännön työkokemus. Käyttökeskus- ja operaattoritoiminnan prosesseista on oltava hyvä ymmärrys. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös konkreettista tietämystä kyberturvallisuuden suojausmekanismeista.

Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja toiminnassasi johdonmukainen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Tehtävässä vaaditaan vahvaa käytännön ongelmien ratkaisukykyä, oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta työskentelystä korkean varautumisen ympäristöissä ja turvallisuusvaatimusten osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Turussa tai Mikkelissä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, p. 040-6860557. Lisätietoja voit kysyä myös osoitteesta: rekry@erillisverkot.fi. Laita tällöin viestikenttään teksti ”Lisätietopyyntö pääsuunnittelija” ja jätä viestillä yhteystietosi ja ajankohdat, jolloin sinut tavoittaa parhaiten.
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 3.3.2019 mennessä.