(Poistunut julkaisusta)

Erikoissuunnittelija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Työavain: HSL-21-2-18
Hakuaika alkaa: 4.5.2018
Hakuaika päättyy: 28.5.2018 14.00
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen

Työn kuvaus

Liikennejärjestelmä ja tutkimukset -osasto vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnittelusta, liikenne-ennustejärjestelmästä ja tutkimustoiminnasta. Haemme Liikennejärjestelmä –ryhmään vakituiseen työsuhteeseen

ERIKOISSUUNNITTELIJAA

Liikennejärjestelmäryhmän työ keskittyy Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitteluun, maankäytön suunnitteluun vaikuttamiseen liittyviin tehtäviin sekä liikenne-ennustemallijärjestelmään. Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma on seudun 14 kunnan ja valtion yhteistyönä laadittava strateginen suunnitelma, joka suuntaa seudullista liikennepolitiikkaa. Suunnitelma on osa Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen yhteistyötä sekä näihin liittyvien sopimusten laadinta- ja seurantaprosessia. Parhaillaan tehdään MAL 2019 –suunnitelmaa.

Erikoissuunnittelijana osallistut projektipäällikkönä ja asiantuntijana liikennejärjestelmäsuunnitelman valmisteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyviin tehtäviin:

  • liikennejärjestelmän rahoitus sekä taloudelliset ja hallinnolliset ohjauskeinot
  • liikenteen ja maankäytön vuorovaikutus, yhteiskunta- ja kaupunkitaloudelliset tarkastelut ja vaikutusarvioinnit osana suunnittelun kokonaisuutta
  • liikennejärjestelmäsuunnitelmaan liittyvät muut selvitykset ja lausunnot
  • tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, kuten kuntien, valtionhallinnon ja elinkeinoelämän kanssa

Edellytämme sinulta ylempää taloustieteen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja tätä kautta saatua kaupunki- ja liikennetalouden tuntemusta. Arvostamme aiempaa kokemusta ja laaja-alaista osaamista maankäytön ja liikenteen talouden suunnittelusta sekä vaikutusten arvioinnista ja yhteiskuntataloudellisista analyyseista. Tehtävässä menestymistä tukee kyky strategiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Helsingin seudun ja sen toimijoiden hyvä tuntemus sekä yhdyskuntasuunnitteluosaaminen ovat etuja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mielenkiintoisen näköalapaikan seudun suunnitteluun.

Hakemus, CV ja palkkatoive viimeistään 28.5.2018 klo 14.00 mennessä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Yhteystiedot

Kysy lisää tehtävästä: ryhmäpäällikkö Aarno Kononen, puh. 040 663 6744 ja osastonjohtaja Sini Puntanen, puh 040 501 3362.

https://ura.hsl.fi/#/