Erikoissuunnittelija / Viheralueet ja hulevedet
Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön suunnittelu, Viheralueet ja hulevedet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Viheralueet ja hulevedet -yksikkö on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme Tampereen kaupungilla tehtävistä ja teetettävistä suunnitelmista, jotka käsittelevät viheralueita, leikkipaikkoja, urheilualueita ja muita julkisia kaupunkitiloja sekä hulevesiin liittyvistä suunnitelmista.

Haemme yksikköömme erikoissuunnittelijaa vakinaiseen tehtävään.

Erikoissuunnittelija on osa Viheralueet ja hulevesiyksikön vihersuunnittelun suunnittelutiimiä ja toimii eteläisen ja läntisen Tampereen aluesuunnittelijana. Erikoissuunnittelijan tehtäviin kuuluu suunnitteluhankkeiden johtaminen, maankäytön suunnitteluhankkeiden asiantuntijuus, konsulttien ohjaaminen, rakentamisen laaturyhmätyöskentely sekä asiakaspalvelu ja omia pienempiä suunnittelutehtäviä.

Yhdessä muun vihersuunnittelutiimin kanssa erikoissuunnittelija vastaa osaltaan sisäisestä ja ulkoisesta neuvonnasta, koulutuksesta ja tiedottamisesta. Lisäksi tehtävään kuuluu Tampereen kaupungin edustamista ja verkostoitumista viheralan asioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään vähintään viiden vuoden tehtävän mukaista työkokemusta. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hyvä ruotsin ja englannin kielen kielitaito. Arvostamme lisäksi hyviä esiintymis- ja neuvottelutaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mirjam Larinkari, p. 040 594 0721 ja vs. suunnittelupäällikkö, kaupunginpuutarhuri Timo Koski, p. 050 345 7568, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.6.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Mirjam Larinkari, p. 040 594 0721, mirjam.larinkari@tampere.fi ja vs. suunnittelupäällikkö, kaupunginpuutarhuri Timo Koski, p. 050 345 7568, timo.koski@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466234
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere