Erikoissuunnittelija / Viheralueet ja hulevedet
Kaupunkiympäristön suunnittelu / Viheralueet ja hulevedet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Viheralueet ja hulevedet -yksikkö on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme Tampereen kaupungilla tehtävistä ja teetettävistä suunnitelmista, jotka käsittelevät viheralueita, leikkipaikkoja, urheilualueita ja muita julkisia kaupunkitiloja sekä hulevesiin liittyvistä suunnitelmista.

Hae meille erikoissuunnittelijaksi!

Kyseessä on vakituinen tehtävä ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Erikoissuunnittelijana olet mukana asemakaavoitushankkeissa asiantuntijana ja suunnittelun tilaajana. Toimit lisäksi asiantuntijana huleveden paikkatietoaineiston muodostamisessa (kuten valuma-aluetiedot, maanpäälliset hulevesirakenteet ja ojat). Vastaat mm. hulevesiverkoston, -altaiden ja ojien kunnossapito-ohjelmien laadinnasta ja päivityksestä sekä hulevesijärjestelmien kunnossapidon seurannasta. Erikoissuunnittelijana tehtäviisi kuuluu myös ojien ja altaiden kunnossapitoon liittyvien sopimusten päivitys, Tampereen kaupungin hulevesilaskutuksen hallinnointiin liittyviä tehtäviä ja muita huleveden hallinnan tehtäviä. Tuotat sisältöä nettisivuille ja vastaat niiden ajantasaisuudesta. Yhdessä muun hulevesitiimin kanssa vastaat sisäisestä ja ulkoisesta neuvonnasta, koulutuksesta ja tiedottamisesta. Olet mukana Tampereen kaupungin tulevissa hankkeissa kehittämässä kaupungin huleveden hallintaa. Lisäksi tehtävään kuuluu Tampereen kaupungin edustamista ja verkostoitumista hulevesiasioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme vahvaa työkokemusta alalta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta alan asiantuntijuutta sekä esiintymis- ja neuvottelutaitoa. Arvostamme itseohjautuvaa ja ratkaisuhakuista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa sekä kehittämismyönteistä ja joustavaa asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Mirjam Larinkari, puh. 040 594 0721 ja erikoissuunnittelija Pekka Heinonen, puh. 040 846 9458.

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Hakuaika päättyy 7.3.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Suunnittelupäällikkö Mirjam Larinkari, puh. 040 594 0721 ja erikoissuunnittelija Pekka Heinonen, puh. 040 846 9458.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416069
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere