(Poistunut julkaisusta)

Erikoissuunnittelija, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Erikoissuunnittelija, sijaisuus

Työavain 4-188-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.02.2019 (päättyy 20.11.2019)
Hakuaika päättyy 25.01.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tule vahvistamaan yleiskaavatiimiä! Haemme kaupunkisuunnittelukeskuksen yleiskaavayksikköön tiimipelaajaa tukemaan maankäytön suunnittelua. Pelipaikkasi sijoittuu kehitysmyönteisen asiantuntijayksikkömme tutkimustiimiin. Tehtävänäsi on yleiskaavojen työpaikka-alueisiin ja elinkeinoihin liittyvät asiantuntijatehtävät, kuten lausunnot, selvitykset, paikkatietoanalyysit sekä vaikutusten arviointi. Toivomme kokemusta maankäytön suunnitteluun liittyvistä asiantuntijatehtävistä ja odotamme valmiuksia hyödyntää suunnittelun uusimpia työvälineitä. Ajankohtaisia suunnittelukohteitamme ovat mm. keskusten ja joukkoliikennekäytävien maankäyttötarkastelut, elinkeinoalueiden analysointi, metron jatkeen kaavoitus sekä Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavatyö. Kaupunkisuunnittelukeskuksen toimipaikka on vuoden 2019 alusta Otaniemessä. Muuton myötä kehitämme kaupunkisuunnittelussa toimintatapoja, kaupungin uudenlaista palvelukulttuuria ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään käytännön kokemusta paikkatieto- ja tilastoaineistojen käsittelystä, tuntemusta maankäytön suunnittelusta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että kerrot hakemuksessa omista kiinnostuksen kohteistasi ja erityisosaamisestasi


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3584,30 €/kk (+ työvuosilisät)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Tutkimuspäällikkö Ritva Helminen-Halkola
043 825 5223
7.1.19 alkaen

Essi Leino, yleiskaavapäällikkö
046 877 1911
7.1.19 alkaen