(Poistunut julkaisusta)

Erikoissuunnittelija, KELA, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Haemme KELA:n Kanta-palveluihin Helsinkiin erikoissuunnittelijaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen tehtävään 30.11.2020 asti. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta koulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä ja tietojärjestelmien käyttöönottovaiheen tehtävistä ja käyttöönottojen tuesta asiakkaille.

Erikoissuunnittelija toimii valtakunnallisten sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäpalvelujen suunnittelu-, kehittämis-, koulutus- ja asiantuntijatehtävissä.

Tehtäviin kuuluu muun muassa Kanta-palvelujen tietojärjestelmien käyttöönottojen tuen suunnittelua, koordinointia, viestintää sekä käyttöönottojen tuen organisointia. Lisäksi tehtävänä on tietojärjestelmämuutoksiin liittyvien koulutusten suunnittelua, organisointia, viestintää ja koulutusten järjestämistä itsenäisesti. Tehtävään saattaa sisältyä myös sidosryhmäyhteistyötä eri organisaatioiden välillä.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta Kanta-palveluiden alueelta / sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaosaamista
Kokemusta koulutusten suunnittelusta, järjestämisestä, organisoinnista ja viestinnästä
Osaamista tietojärjestelmien käyttöönotoista ja niiden tuesta / organisoinnista / viestinnästä
Osaamista sidosryhmätyöstä organisaatioiden välillä


Tarjoamme sinulle

Erittäin kiinnostavan työn sosiaali- ja terveysalan keskeisen tietohallinnollisen uudistamistyön ytimessä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja käynnistämme haastatteluvaiheen jo hakuaikana. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Nadja Jaarva
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 TURKU
043 826 6309 || vaihde 030 047 2000
nadja.jaarva@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi