Erikoissuunnittelija, Kaupunkisuunnittelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Oletko kiinnostunut luonnonympäristöstä ja kaavoituksesta?

Hae erikoissuunnittelijaksi asiantuntijatiimiin! Erikoissuunnittelija on luonnonympäristön ja luontotietojen asiantuntija yleiskaavatasoisessa maankäytön suunnittelussa.

Työn kuvaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset lausunnot, luontoselvitysten tilaaminen ja ohjaus sekä vaikutusten arviointi. Paikkatietoja käytetään luontotietojen, viherrakenteen ja ekosysteemipalvelujen analyyseissä. Ajankohtaisia suunnittelukohteitamme ovat esimerkiksi Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava ja Kiviruukin osayleiskaava sekä keskusten ja joukkoliikennekäytävien maankäyttötarkastelut.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika: 36h 45min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: osaamista luontotietojen käytöstä ja menetelmistä sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme: kokemusta tiimityöskentelystä ja maankäytön suunnittelusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1325434
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite