(Poistunut julkaisusta)

Erikoissuunnittelija / Erillisverkot-konserni, Riihimäki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020


Erillisverkot-konserni hakee

Erikoissuunnittelijaa verkkoteknologiakehitykseen

Haemme teknologiakehitykseen tietoliikennelaitteiden ja -järjestelmien erikoissuunnittelijaa. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa datavälitysjärjestelmien tekninen kehittäminen sekä uusien verkkoteknisten ratkaisuiden tuotantoon saattaminen. Toimit myös palvelukehityksen teknisenä tukena. Toimit yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten laitetoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa. Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko -tytäryhtiöön.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemus operaattoriverkkojen ylläpidosta ja kehittämisestä. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja toiminnassasi johdonmukainen. Sinulla on laaja-alainen tietoliikennejärjestelmien ja -reititystekniikoiden tuntemus sekä käytännön työkokemusta ja näyttöjä niiden parissa työskentelemisestä. Tehtävässä toimiminen edellyttää kykyä hahmottaa tietoliikenneverkkoihin ja -ympäristöihin sisältyvät osakokonaisuudet sekä tietoturvallisuuteen liittyvät käytännöt osana jokapäiväistä toimintaa. Erityisesti arvostamme käytännön kokemusta verkonhallinnan ja ylläpidon toiminteiden automatisoimisesta.

Erikoissuunnittelijan tehtävässä vaaditaan lisäksi vahvaa ongelman ratkaisukykyä, halua oman osaamisen kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta korkean varautumisen ympäristöissä työskentelystä ja turvallisuusvaatimusten osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelypisteesi on Riihimäellä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi hakupainikkeen kautta 31.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry(at)erillisverkot.fi.

Erillisverkot-konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
erveuutiset.erillisverkot.fi