Erikoissiivooja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko palveluhenkinen monipalveluosaaja aidolla halulla olla mukana kehittämässä tiimiäsi? Saatat olla etsimämme henkilö!


Haemme nyt joukkoomme uutta  ERIKOISSIIVOOJAA PK-seudulle!


Erikoissiivoojana tulet toimimaan osana erikoissiivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä sekä parhaasta asiakaskokemuksesta.
 
Tehtävissä menestyminen edellyyttää, että olet palveluhenkinen monipalveluosaaja, joka on valmis joustamaan työaikojen suhteen.  Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Jos sinulta löytyy takataskusta ajokortti, työturvallisuuskortti, nostinkortti ja omaat kokemusta vielä trukilla ajamisesta, sinulla on jo hyvät valmiudet liittyä joukkoomme!
 
Työvuorot sijoittuvat joko aamuun, iltaan tai yöhön, asiakkaittemme tarpeen mukaan. Työ sisältää perussiivouksia, rakennussiivouksia, raivaussiivouksia ja tuurauksia eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Viikkotunnit vaihtelevat 20-37,5h välillä
 

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316560
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Helsinki