(Poistunut julkaisusta)

Erikoispuhdistustyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Etsitkö siistiä ja kevyttä sisätyötä, jossa mieli lepää? Jos vastauksesi on kyllä, siinä tapauksessa olet klikannut väärää työpaikkailmoitusta. Etsimme asiakasyrityksellemme paksunahkaista erikoispuhdistustyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa pääkaupunkiseudun alueella.

Etsimme tositekijää, joka on varustettu mahtavalla asenteella ja normaalilla fyysisellä kunnolla, mutta et myöskään hetkahda pienistä. Erikoispuhdistustyöntekijänä työskentelet likaisissa työkohteissa, joita voivat olla muun muassa raivaussiivous kohteet, kirkon tapulien pesut, siilojen puhdistukset, lude huonekalujen hävittämiset, sekä muut tilojen erikoispuhdistukset. Työssä pääset heilumaan lekan kanssa, käyttämään happinaamaria, mutta pesurit ja nostimetkin tulevat sinulle tutuiksi.

Mahtavan asenteen lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen tiimi pelaaja, joka kommunikoi sujuvalla suomen kiellä ja sinulla on B-Ajokortti. Etunasi tehtävään on myös kokemus työkaluista tai nikkaroinnista, sekä työturvallisuuskortti ja hygieniapassi.

Tarjoamme haastavien työkohteiden vastapainoksi hyvän, sekä huumorintajuisen työyhteisön ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Saat myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen työnkuvan kansainvälisessä vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki puh. 050 478 4777, anneli.maki@barona.fi