(Poistunut julkaisusta)

Erikoispuhdistustyöntekijä
Rentokil-Initial

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haemme Rentokil:lle vakituiseen työsuhteeseen suurkeittiölaitteiden erikoispuhdistustyöntekijää

Rentokil Initial on maailmanlaajuinen palvelualan yritys joka työllistää noin 35 500 henkilöä 70 maassa. Emoyhtiö on listattu Lontoon pörssissä. Suomessa Rentokil Initial Oy on ollut vuodesta 1932 ja työllistää nyt 81 henkilöä liikevaihdon ollessa noin 8 M€.

Tehtävänkuvaus

Erikoispuhdistustyöntekijä vastaat suurkeittiöiden ja niiden laitteiden kokonaisvaltaisesta puhdistuksesta. Työ sisältää myös laitteiden purkamista ja kokoonpanoa. Tarvittaessa autat muissa Rentokilin toimialojen tehtävissä kuten hygieniapalveluissa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8.00-16.00, mutta satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme hakijoilta normaalia fyysistä kuntoa sekä hyvää ja pelotonta asennetta paikoin raskasta työtä kohtaan. Työtehtävät edellyttävät vähintään B-ajokorttia ja valmiutta matkatöiden tekemiseen sekä joustavuutta työpäivän pituuden suhteen. Eduksi tehtävässä nousee hygieniapassi ja aikaisempi kokemus suurkeittiöiden ja laitteiden pesusta ja/tai -asennustehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja omaat vähintään hyvän englannin kielen osaamisen. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Rentokil Initial Oy:llä kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset mahtavaan työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta oman osaamisesi mukaan ja edetä urallasi. Tehtävään, laitteisiin ja kemikaaleihin tarjotaan kattava perehdytys, joka aloitetaan viikon koulutuksella Englannissa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 19.3.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624