Erikoispuhdistustyöntekijä Rentokil Initial Oy:lle
Rentokil-Initial Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsitkö siistiä ja kevyttä sisätyötä, jossa mieli lepää? Jos vastauksesi on kyllä, siinä tapauksessa olet klikannut väärää työpaikkailmoitusta. Etsimme asiakasyrityksellemme Rentokil Initial Oy:lle paksunahkaista erikoispuhdistustyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa pääkaupunkiseudun alueella. Tehtävässä toivottu aloitus on elokuun aikana.

Etsimme tositekijää, joka on varustettu mahtavalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Erikoispuhdistustyöntekijänä työskentelet likaisissa työkohteissa ja työpäiväsi koostuvat muun muassa raivaussiivouksista, ludehuonekalujen hävittämisestä sekä muista tilojen erikoispuhdistuksista. Työssä pääset heilumaan lekan kanssa, käyttämään happinaamaria sekä erilaisia pesureita ja nostimia.

Mahtavan asenteen lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka kommunikoi sujuvalla suomen kielellä ja sinulla on B-ajokortti. Etunasi tehtävään on myös kokemus työkaluista tai nikkaroinnista, sekä työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja englannin kielen taito.

Tarjoamme haastavien työkohteiden vastapainoksi hyvän sekä huumorintajuisen työyhteisön ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Saat myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen työnkuvan kansainvälisessä vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Rentokil Initial Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti alla olevasta linkistä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Sally Tähkälä, puh. 044 4915215, sally.tahkala@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot