(Poistunut julkaisusta)

Erikoispuhdistustyöntekijä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!  


Haemme asiakkaallemme erikoispuhdistusyksikköön tekijöitä kesän kiireisiin.


Työt vaihtelevat aina jokaisen työkohteen mukaan, mutta ne saattavat pitää sisällään mm. rakennusaikaista siivousta, rakennusten loppusiivousta/luovutussiivousta, P1-siivousta, ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta, liukuportaiden ja tekstiilimattojen pesua. Työ on hyvin vaihtelevaa: työkohde ja menetelmät saattavat vaihtua jopa joka päivä. Työ sopii erinomaisesti henkilöille, jotka pitävät vaihtelevasta työstä, käsillä tekemisestä ja omaavat hyvän peruskunnon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista. Työ tekijäänsä opettaa ja tärkeintä onkin halu oppia sekä hoitaa annetut työtehtävät hyvin. 


Työt alkavat porrastetusti kesäkuun aikana. Työ on pääsääntöisesti kokoaikatyötä. Viikonloput ovat vapaat. Työ on vuokratyötä ja sinut palkataan Nordic Henkilöstöpalveluiden työntekijäksi.


Me kotimaisessa perheyhtiössämme haluamme pitää omista työntekijöistämme huolta. Olemme vakavarainen työllistäjä ja olemme täällä sinua varten. Jokainen työntekijämme on vakuutettu ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteyshenkilösi auttavat ja tukevat sinua koko työurasi ajan. Saat aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen korvauksen ja koulutusaika on aina palkallista aikaa. Meillä voit keskittyä työntekoon, me hoidamme kaikki muut asiat puolestasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli kaipaat lisätietoa, voit myös soittaa meille. Jukka / Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 4090228. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!