Erikoispuhdistaja pinnoitusten pariin pk-seudulle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2022

Oletko työtä pelkäämätön reipas persoona vailla uutta työpaikkaa erikoispuhdistusten parissa ja omaat siivouskokemusta jo ennestään? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa kylpyhuoneiden erikoispuhdistusten pariin pääkaupunkiseudulle. Työnkuvaasi kuuluu työkohteisiin liikkuminen ja kohteissa kylpyhuoneiden monivaihepuhdistus. Työkohteinasi voivat olla esim. hotellien ja muiden julkistilojen tai kotitalouksien kylpyhuoneiden erikoispuhdistaminen ja pinnoittaminen.

Aikaisempi työkokemus siivousten parista ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta eivät välttämättömyys, sillä asenne ratkaisee! Työ alkaa sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella. Koulutusajan palkka on n. 11€/h ja sen jälkeen 13€/h. Noin kahden viikon koulutus tapahtuu Turussa, minne asiakasyrityksemmme järjestää majoituksen. Olethan suomenkielentaitoinen ja valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen, B-Ajokortti on työssä välttämätön, mutta omaa autoa et tarvitse.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, joka on ainakin alussa vuokratyösuhde. Se alkaa ensin osa-aikaisena n. 25-30h/viikko, mutta voi vaihtua nopeallakin aikataululla kokopäiväiseksi työksi. Kun olet näyttänyt osaamisesi, niin työsuhde saattaa muuttua vakituiseksi asiakasyrityksen omille kirjoille. Töitä tehdään arkisin pääosin 8-16 välillä ja kohteet sijaitsevat pk-seudun alueella.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta osoitteessa www.amiko.fi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546966
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa