(Poistunut julkaisusta)

Erikoispuhdistaja (Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Asiakasyrityksemme on Nokialla sijaitseva menestyvä puhdistusalan perheyritys, jonka toiminta painottuu erikoispuhdistuksiin.

Haemme nyt asiakkaallemme 2 - 4 reippaita erikoispuhdistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työtä on aluksi tarjolla muutamaksi viikoksi, mutta hyvällä työntekijällä saattaa jatkossa olla mahdollista työllistyä myös pitempiaikaisesti.

Erikoispuhdistajan pääasiallinen työ on julkisten ja yksityisten asiakkaiden omistaman irtaimiston puhdistaminen eri menetelmin yrityksen hallilla. Osaamisen karttuessa työtä tehdään hallin lisäksi myös tiimeittäin tehtävänä kenttätyönä eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla - hakijan mahdollisuuksien mukaan muuallakin Suomessa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta joko siivous- tai rakennusalan työtehtävistä. Edellytämme hakijalta hyvää peruskuntoa työssä ajoittain käytettävän tiiviin suoja-asun vuoksi. Hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan myös myöhäisemmässä vaiheessa kenttätöissä, joissa käsitellään erilaisia työkoneita, kuten jyrsimiä ja leikkauskoneita. Hakijalta edellytetään lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja eduksi katsotaan ensiapu- ja tulityökortit. Hakijalla on oltava nuhteeton tausta, sillä työhön valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys. Myöhemmin myös satunnaiset huumeseulat ovat työn luonteen vuoksi mahdollisia.

Arvostamme hakijassa huolellista ja tarkkaa työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme mukavan ja kannustavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja -välineisiin sekä työnkuvan, jossa taatusti pysyy hyvässä kunnossa!

Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.