(Poistunut julkaisusta)

Erikoismyyjä / Specialförsäljare
Holmasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haemme kokopäiväistä myymälätyöntekijää / erikoismyyjää liikkeeseemme Helsingin ydinkeskustaan Aleksanterinkadulle. 

HOLMASTO on vuonna 1949 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut arvoesineiden myyntiin ja ostamiseen. Tuotteisiin kuuluvat kulta- ja hopeakorut, timanttikorut, designkorut, sveitsiläiset arvokellot, ym. kultasepänalan tuotteisto, myös keräilykohteet kuten; rahat, setelit, kunniamerkit ja mitalit sekä sijoituskulta. Vaihtelevassa valikoimassamme mm. Rolex, Omega, Cartier, Lapponia Jewelry, Kalevala Koru, ym. Holmasto järjestää myös numismaattisia huutokauppoja 4 krt vuodessa.

Työ Holmastolla sopii Sinulle, joka olet aktiivinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Viihdyt asiakaspalvelussa ja haluat onnistua työssäsi. Osaaminen karttuu työtä tehdessä. Paras tapa oppia meidän alalla on tehdä käytännön työtä. Arvostamme iloista ja positiivista asennetta. Eduksi katsotaan kokemus kello- ja kultasepänalalta, muusta asiakaspalvelusta sekä ruotsin- ja englanninkielen taito. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 9-17 ja vaihtelevasti lauantaisin 9-14.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu mm. tuotteiden myynti ja esittely, asiakaspalvelu ja vaihtelevia toimistotöitä. Työ sisältää myymälän ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

CV:n ja vapaamuotoisen työhakemuksen voi lähettää sähköpostitse holmasto@holmasto.com