Erikoisliikkeen myymälätyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Yhden oven ja klikkauksen takaa löydät laajan herkkuvalikoiman, aina Italiasta tuoduista erikoisuuksista terveelliseen lähi- ja luomuruokaan. Herkkuja ihanasti täydentävät valikoimistamme löytyvät kauniit sisustusyksityiskohdat, lahjatavarat ja hauska lastenpuoli. Tarjoamme sydämellä ”Mielihyvää arkeen ja juhlaan” sekä elämää helpottavia palveluita kuten perjantaikassi ja reseptivinkit. Laadukkaat, maistuvat sekä pienesti tuotetut erikoisuudet ovat lähellä sydäntämme. Hyvällä palvelulla höystettynä tahdomme tuotteidemme tarjoavan teille ihania elämyksiä läpi vuoden. Tulethan kanssamme aistimaan ihanuuksia, fiilistelemään ja inspiroitumaan tunnelmalliseen kivijalkaliikkeeseemme Salon sydämeen tai maistuvimpaan verkkokauppaan!

Etsimme Herkku- ja lahja Murenalle aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista myymälätyöntekijää. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu herkku- ja lahjatavaroiden myynti myymälässä, tuotteiden purku ja hyllytys, verkkokaupan pakkaustyöt sekä välillä pitää tarttua harjan/mopin varteen, ja kiikuttaa myös roskapussit pihan roskasäiliöön. Työstä selviytyy hyvällä asenteella ja oppimishalulla. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti maanantaihin ja torstaista-lauantaihin, klo 10-18 välille, 8-30h/vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä-elokuussa.

Asenne on ykkönen! Odotamme sinulta intoa ja asennetta myymälän erilaisia töitä kohtaan. Sekä halua kehittää omaa osaamista monipuolisen tuotevalikoiman parissa. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja toimit luontevasti asiakkaiden kanssa, ja haluat olla osana loistavaa tiimiä. Et vierasta tarttua myymälässä työhön kuin työhön. Kassankäyttötaidot on plussaa.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Joten jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Klikkaa alta "Hae  paikkaa" Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot