(Poistunut julkaisusta)

Erikoisliikkeen myyjä
Herkku ja Lahja Murena Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Herkku ja Lahja Murena Oy
Yhden oven ja klikkauksen takaa löydät laajan herkkuvalikoiman, aina Italiasta tuoduista erikoisuuksista terveelliseen lähi- ja luomuruokaan. Herkkuja ihanasti täydentävät valikoimistamme löytyvät kauniit sisustusyksityiskohdat, lahjatavarat ja hauska lastenpuoli. Tarjoamme sydämellä ”Mielihyvää arkeen ja juhlaan” sekä elämää helpottavia palveluita kuten perjantaikassi ja reseptivinkit. Laadukkaat, maistuvat sekä pienesti tuotetut erikoisuudet ovat lähellä sydäntämme. Hyvällä palvelulla höystettynä tahdomme tuotteidemme tarjoavan teille ihania elämyksiä läpi vuoden. Tulethan kanssamme aistimaan ihanuuksia, fiilistelemään ja inspiroitumaan tunnelmalliseen kivijalkaliikkeeseemme Salon sydämeen tai maistuvimpaan verkkokauppaan!
Toimenkuva
ETSIMME HERKKU JA LAHJA MURENALLE AURINKOISTA JA ASIAKASPALVELUHENKISTÄ MYYJÄÄ! Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu kaikki herkku ja lahja tavaroiden myynnistä ja myymälän ilmeestä huolehtimisesta lavojen purkuun ja siivoukseen. Työstä selviytyy hyvällä asenteella ja oppimishalulla sekä uteliaalla ka luovalla ajattelutavalla.
Odotamme sinulta
Asenne on ykkönen! Odotamme sinulta intoa ja asennetta myynti- ja asiakaspalvelutyötä kohtaan. Sekä halua kehittää omaa osaamista monipuolisen tuotevalikoiman parissa. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja toimit luontevasti asiakkaiden kanssa. Työskentelet positiivisella ja reippaalla yrittäjämäisellä otteella, ja haluat olla osana loistavaa tiimiä. Et vierasta tarttua myymälässä työhön kuin työhön. Tietotekninen osaamisesi on hyvällä tasolla, jolloin myös kassajärjestelmän yms. käyttö sujuu helposti.
Ja aivan upeaa, jos sinulta löytyy lisäksi innostus ja osaaminen erilaisten ruokien laittoon. Siitä on tässä myyntitehtävässä huomattavaa etua.
Muut tiedot
Herkku ja Lahja Murena tarjoaa sinulle kokoaikaisen, aluksi määräaikaisen, mutta jatkossa mahdollisesti pitkäaikaisen, sekä mielenkiintoisen työn herkku ja lahjatavaroiden maailmassa. Lisäksi pääset mukaan Murenan omaan myyntiohjelmaan. Pääset siis kehittymään huippumyyjäksi tyylisi ja luonteesi huomioiden! Ohjelmassa koulutetaan, seurataan, kehitytään ja palkitaan!

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Joten jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä Eezy VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka. Mikäli sinulta löytyy jo hakemus meiltä, niin päivitäthän tietosi/CV:si ajan tasalle ja hae paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Eezy VMP Henna Hietanen p. 040 802 2923 tai henna.hietanen@eezy.fi
Kesto
arviolta 4-5kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, 0408022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.03.2020 mennessä.