(Poistunut julkaisusta)

Erikoislaboratoriomestari tai laboratorioteknikko
Lappeenrannan teknillisen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

LUT Voima on Lappeenrannan teknillisen yliopiston sisällä toimiva yksikkö, joka suunnittelee ja tuottaa tutkijoiden teoreettisen kokeellisen verifioinnin laiterakennuspalvelut. LUT Voima on ongelmanratkaisija, asiakaslähtöinen, laadukas ja aloitteellinen tutkimuksen ja protorakennuksen kumppani. Toiminta perustuu nopeaan, joustavaan ja luotettavaan prototyyppituotantoon sekä kokonaisratkaisuihin, jotka yksikkö toteuttaa ideasta tuotteeksi saakka.

LUT Voima toimii kemian-, energia- sähkö- tai konetekniikan sovellusalueilla sekä niiden välimaastossa. Palvelukenttää ovat elektroniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka, laiterakennus ja suunnittelu, mittalaitteiden kalibrointi sekä tutkimuslaitteiden huolto ja korjaus. Yksikkö edistää myös yhteistyötä opiskelijoiden, keksijöiden ja yritysten kesken.

LUT Voiman tilat ovat käytettävissä tutkijoiden, opiskelijoiden ja muiden asiakkaiden suunnittelemien kappaleiden ja laitteiden valmistamiseen. Opiskelijoille LUT Voima tarjoaa tietotaitoa ja käytännön osaamista sekä toimii ponnahduslautana työelämään.

Haemme sähköalan ammattilaista

erikoislaboratoriomestarin/laboratorioteknikon tehtävään.

Työhösi kuuluu opetus- ja tutkimuslaboratorioiden laitteiden ja laitteistojen rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Osallistut lisäksi laboratoriossa tapahtuviin opetustehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sähkö- tai automaatioalalta. Lisäksi vaaditaan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella saavutettu sähköalan ammattilaisen pätevyys. Toivomme sinulla olevan osaamista myös sähkö- ja automaatioalan suunnittelutyökalujen käytöstä.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi.

Tehtävä täytetään toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla, ja työ alkaa elokuun aikana sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön järjestelmän mukaan. Tehtävä sijoittuu rekrytointivaiheessa tehtävän toimenkuvatarkennuksen perusteella vaativuustasoille 6 (2063,59 e/kk) tai 7 (2224,75 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.6.2018 sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: LUT Voiman johtaja Markku Niemelä, markku.niemela@lut.fi, puh. 040 516 5964.