(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Erikoislääkäri - kiinnostaako työ Espoon sairaalassa?
Tule meille toteuttamaan geriatristen potilaiden hoitoa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kanssa!
Haemme kahta erikoislääkäriä.

Työssäsi pääset hyödyntämään uuden sairaalan teknologiaa ja kuntoutusmahdollisuuksia. Työnkuvaasi luotaessa otamme huomioon sinun kiinnostuksen kohteesi ja erityisosaamisesi.

Tehtäväsi sijoittuu Kuntoutus-tuotantoyksikköön, johon kuuluu ortopedinen, neurologinen, haava- ja psykogeriatrinen kuntoutusosasto. Teemme läheistä yhteistyötä terveysasemien ja kotihoidon kanssa.

Työyksikössä vallitsee kannustava ilmapiiri ja ympärilläsi on osaava hoito- ja terapiahenkilöstö. Johtamismallimme on moderni ja panostamme Lean-työskentelyyn.

Sairaalassamme on useat keskeiset erikoisalat hyvin edustettuna. Erikoissairaanhoidon ortopedi, Haavakeskuksen plastiikka- ja verisuonikirurgi sekä Psykiatriakeskuksen vanhuspsykiatri kiertävät yksikössä viikoittain. Haavan hoidon osaaminen on edistyksellistä.
Erikoissairaanhoidon läheisyydestä johtuen meillä on hyvät konsultaatiomahdollisuudet.

Pääset mukaan projekteihin ja toiminnan kehittämiseen oman kiinnostuksesi mukaan. Kehittämistyöhön on hyvät työkalut ja tuki. Toimintamme on ketterää ja suhtaudumme kannustavasti tutkimustyöhön. Työajassasi on mahdollisuus yksilölliseen joustoon.

Espoon kaupunki on vakaa ja turvallinen työnantaja. Meillä on hyvät vuosiloma- ja henkilöstöedut, kuten työmatkaetu, sportti- ja kulttuurietu sekä oikeus maksuttomiin uimahallikäynteihin. Palkka on kilpailukykyinen ja saat myös toimenpidepalkkiot (TK-VES). Panostamme Espoon sairaalassa osaamisen kehittämiseen ja suhtaudumme myönteisesti koulutuksiin; ulkopuoliset koulutukset ja Jorvin sairaalakampuksen koulutukset ovat käytettävissäsi.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja sekä kotona asumisen tukipalvelu.

Espoon sairaalassa hoidetaan espoolaisten lisäksi Kirkkonummen ja Kauniaisten ikääntyneitä kuntalaisia. Espoon sairaalassa työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Yhden hengen potilashuoneita on 270.
Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS-Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Kaikkea kuntoutusta ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.