(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme erikoislääkäriä uuteen vakinaiseen virkaan kehitysvammapoliklinikalle, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työhön soveltuvia erikoisaloja ovat esim. lastenneurologia, neurologia, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria, psykiatria, perinnöllisyyslääketiede tai yleislääketieteen erikoisala.

Kehitysvammapoliklinikalla työskentelee tällä hetkellä neljä lääkäriä, joista osa on erikoislääkäreitä ja osa yleislääkäreitä. Lääkärien tukena ovat moniammatilliset tiimit, joihin kuuluu psykologi, puheterapeutti, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja.

Lääkäri vastaa kehitysvammaisuuteen liittyvien sairauksien diagnostiikasta ja hoidosta. Lisäksi lääkäri laatii tarvittavat lausunnot kuntoutusta ja muita kehitysvammaisten erityistarpeita varten.

Työ on päivätyötä, minkä lisäksi työhön kuuluu kotoa käsin toteutuva, erillisesti korvattava puhelinpäivystys noin viiden viikon välein. Lääkärillä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa oman työpäivänsä aikatauluun.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus "Erikoislääkäri, 7-295-19". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Hakuaikaa jatkettu.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeudet tehtävään soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokopäivätyö