(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme erikoislääkäriä uuteen vakinaiseen virkaan kehitysvammapoliklinikalle 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kehitysvammapoliklinikalla työskentelee tällä hetkellä neljä lääkäriä, joista osa on erikoislääkäreitä ja osa yleislääkäreitä. Lääkärien tukena ovat moniammatilliset tiimit, joihin kuuluu psykologi, puheterapeutti, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja.

Lääkäri vastaa kehitysvammaisuuteen liittyvien sairauksien diagnostiikasta ja hoidosta. Lisäksi lääkäri laatii tarvittavat lausunnot kuntoutusta ja muita kehitysvammaisten erityistarpeita varten.

Työ on päivätyötä, minkä lisäksi työhön kuuluu kotoa käsin toteutuva, erillisesti korvattava puhelinpäivystys noin viiden viikon välein. Lääkärillä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa oman työpäivänsä aikatauluun.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus "Erikoislääkäri, 7-2271-18". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeudet lastenneurologian, psykiatrian, neurologian tai muulla soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokopäivätyö