(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme lääkäriä Idän päihdepoliklinikalle 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Idän päihdepoliklinikka toimii Vuosaaren Terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, tarjoten päihdehuollon perus- ja erityistason palveluita Helsingin itäisellä alueella. Vuosaaren lisäksi vastuualueeseen kuuluvat Laajasalon, Myllypuron, Kivikon ja Kontulan terveysasemat. Samassa rakennuksessa toimii Idän psykiatrian poliklinikka.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1766-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin tutkinto soveltuvalla erikoisalalla (esim. psykiatria, yleislääketiede, työterveyshuolto). Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräaikaisesti valita erikoistuva tai muu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


päihdelääketieteen erityispätevyyden.