(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri, sisäympäristö ja työtilat
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
Haemme Työtilat-yksikköön

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Tehtävässä toimit moniammatillisen tiimimme jäsenenä, jonka tavoitteena on edistää hyvää sisäympäristöä ja toimivia, hyvinvointia tukevia työtiloja. Tehtäväsi liittyvät tutkimus- ja palvelutoimintaan, jossa tuetaan työpaikkoja sisäilmasto-ongelmien ratkaisemisessa sekä työtilojen kehittämisessä ja työympäristömuutoksissa. Tutkimustehtävissä osallistut tutkimusten suunnitteluun ja tutkimusrahoituksien hakuun sekä tutkimuksen toteuttamiseen aiemman työkokemuksesi mukaan. Tutkimus- ja palvelutehtävät voivat suuntautua myös laajemmin sisäympäristön aihealueelle.

Edellytämme sinulta työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa, syvällistä osaamista ja työkokemusta työterveyshuollon alalta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta. Tehtävänkuvaa voidaan muokata kiinnostuksesi mukaan ja myös osa-aikainen työskentely voi tulla kyseeseen. Tehtävään voidaan valita myös työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri määräaikaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti liikuntaan viikossa.

Työsuhteesi alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita Helsingin, Kuopion tai Oulun toimipaikassamme. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä tiimimme uusi jäsen? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 24.2.2021, osoitteessa https://www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Työtilat-yksikön johtaja Sanna Lappalainen, p. 0407152204 ja sanna.lappalainen@ttl.fi.