Erikoislääkäri, nuorisopsykiatria / Nuorisovastaanotto
Tampereen kaupunki, Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Nuorisovastaanotto kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen. Yksikössä tulee työskentelemään noin 45 henkilöä.

Haemme erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Kyseessä on nuorisopsykiatrian erikoislääkärin tehtävä Nuorisovastaanoton monialaisessa mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluiden kokonaisuudessa. Tehtävä sijoittuu 13-18-vuotiaille nuorille erikoissairaanhoitotasoisia palveluita tarjoavaan monialaiseen Valo-työryhmään. Tehtävänä on lääketieteellisen asiantuntemuksen tuottaminen omassa työryhmässä sekä konsultaatioina ja ohjauksena muille työryhmille, diagnostiikka, lääkityksen tarpeen arviointi, ohjaus ja seuranta. Tehtäviin kuuluu myös asiantuntijatehtäviä, kuten konsultaatioiden antaminen ja verkostoyhteistyö esimerkiksi opiskeluhuollon, sosiaalipalveluiden ja erikoissairaanhoidon kanssa, sekä Nuorisovastaanoton palveluiden ja työprosessien kehittämiseen osallistuminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, nuorisopsykiatrian erikoislääkärin tutkinto sekä hyvä suomen kielen taito.

Eduksi katsotaan kokemus peruspalveluita konsultoivista erikoislääkärin tehtävistä sekä päihdepsykiatrinen osaaminen.

Virkaan valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, p. 040 639 0719, vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio, p. 050 405 8650 ja ylilääkäri Tuire Sannisto, p. 050 468 9166, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 21.4.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, p. 040 639 0719, vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio, p. 050 405 8650 ja ylilääkäri Tuire Sannisto, p. 050 468 9166, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot