Erikoislääkäri, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haluatko olla tukemassa espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Pidätkö moniammatillisesta tiimityöstä ja kehittämisestä? Jos vastasit kyllä - hae meille!

Yksikössä tuetaan lapsen arjen kehitysympäristöjen työskentelyä konsultaatioiden avulla. Lastenpsykiatrisen diagnostiikan, arvioinnin, tutkimusten ja hoidon lisäksi kehitämme edelleen uusia toimivia käytäntöjä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Meillä pääset vaikuttamaan aktiivisesti lasten hyvinvoinnin lisääntymiseen ja mielenterveyspalveluiden kehittämiseen. Kanssasi toimii moniammatillinen työryhmä lastenpsykiatreja, sairaanhoitajia, psykologeja, neuropsykologi, puheterapeutti sekä toimintaterapeutti. Esihenkilönäsi sekä tukenasi toimii ylilääkäri, joka tekee tiivistä yhteistyötä yksikön päällikön kanssa. Sinä olet tärkeä osa ja autat tiimiä ja työryhmää oman lääketieteellisen asiantuntemuksesi kautta.

Katsomme tulevaan ja toivotamme tervetulleeksi lastenpsykiatrisen osaamisen lisäksi myös muuta lasten erikoisalan osaamista (mm. lastenneurologia, lasten pediatria). Tartu rohkeasti haasteeseen ja hae meille!

Virkasuhteet ovat vakituisia ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voimme haastatella jo hakuaikana, mutta viimeistään viikolla 2, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika: 38 h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti laillistettu lääkäri, jolla on lastenpsykiatrista kokemusta.

Tehtävässä edellytetään:
Kliinistä kokemusta lasten ja perheiden kanssa toimimisesta sekä työskentelystä moniammatillisissa verkostoissa. Tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista . Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Kehittämismyönteisyyttä, positiivista asennetta ja lasten sekä perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot