Erikoislääkäri, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Haluatko olla tukemassa ja auttamassa espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Pidätkö moniammatillisesta tiimityöstä ja kehittämisestä? Katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Jos vastasit kyllä - hae meille!

Lastenpsykiatrisen diagnostiikan ja hoidon lisäksi kehitämme edelleen uusia lapsen kehitysympäristöissä toimivia lastenpsykiatrisia hoito- ja konsultaatiokäytäntöjä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Pääset vaikuttamaan aktiivisesti lasten mielenterveyspalveluiden kehittämiseen ja asiakkaiden hyvinvoinnin lisääntymiseen. Yksikössä toimii kanssasi innostunut joukko lastenpsykiatreja, sairaanhoitajia, psykologeja, neuropsykologi, puhe- ja toimintaterapeutti sekä osastonsihteeri. Esimiehenä toimii ylilääkäri, joka tekee tiivistä yhteistyötä yksikön päällikön kanssa. Toimit oman tiimisi vastuulääkärinä.

Virkasuhteet ovat vakituisia ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katsomme tulevaan ja toivomme lastenpsykiatrisen osaamisen lisäksi mm. lastenneurologista osaamista. Myös muu lasten erikoislääkärin osaamisala voi soveltua, joten hae ja tartu rohkeasti uuteen!

Työpaikan nimi:
Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika:
38 h 15 min/vk

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti laillistettu lääkäri, jolla on lastenpsykiatrista työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään:
Tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kliinistä kokemusta lasten ja perheiden kanssa toimimisesta sekä työskentelystä moniammatillisissa verkostoissa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Kehittämismyönteisyyttä, positiivista asennetta sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot