(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri, koulutus
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
Haemme Työterveys-yksikköön Helsinkiin

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Tehtävässä toimit kouluttajalääkärinä työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa ja tilauskoulutuksissa moniammatillisen kouluttajatiimin jäsenenä. Lisäksi osallistut tutkimus- ja kehittämishankkeisiin työterveyden aihealueella ja toimit asiantuntijatehtävissä omalla osaamisalueellasi. 

Edellytämme sinulta työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa, syvällistä osaamista ja työkokemusta työterveyshuollon alalta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta. Tässä koulutuspainotteisessa tehtävässä arvostamme osaamista ja kokemusta kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja/tai verkkoympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti liikuntaan viikossa.

Työsuhteesi alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä tiimimme uusi jäsen? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 24.2.2021, osoitteessa https://www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työterveys-yksikön johtaja Eva Helaskoski, p. 046 851 2432 ja eva.helaskoski@ttl.fi.