(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haluatko edistää ikääntyneiden hoitoa ja kuntoutusta asiakaslähtöisessä ympäristössä? Haemme geriatria tai geriatrisesti orientoitunutta muun alan erikoislääkäriä Espoon sairaalan neurologiselle kuntoutusosastolle.

Työsi osastolla on monipuolista ja itsenäistä. Laaja moniammatillinen tiimi ja seniorina toimiva neurologi auttavat sinua neurologisen potilaan hoidossa.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaala avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi.

Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin.

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta- ja kulttuuriedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työn voit aloittaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 28.11.2020 mennessä.

Tervetuloa innostuneeseen joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta neurologisten potilaiden hoidosta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.