Erikoislääkäri, Auroran sairaala
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme psykiatrian erikoislääkäriä Auroran sairaalan erityishoito-osastolle. Virka täytetään 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Erityishoidon osastolla hoidetaan vaikeahoitoisia, väkivaltariskissä olevia psykoosipotilaita. Osaston perustehtävänä on hoitaa akuutit tilat potilailla, joille psykoosiin liittyy aggressiivisuus, vakavaa väkivallalla uhkailua tai toteutunutta väkivaltaa.

Vaikeahoitoisten potilaiden hoidossa korostuu moniammatillisen työryhmän keskinäinen yhteistyö. Tämä tarkoittaa sujuvan ja yhdenmukaisen toimintamallin löytymistä, tehdyissä linjauksissa ja päätöksissä pysymistä sekä keskinäisen vuorovaikutuksen kunnioittamista. Luotua toimintamallia ylläpidetään keskustelemalla hoitolinjoista tilannekohtaisesti päivittäin, osastotunneilla ja työryhmän työnohjauksessa. Vaikeahoitoisen potilaan hoidossa on tärkeää tiedonkulun katkeamattomuus ja yhteistyö henkilökunnan välillä.Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus psykiatrian erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta vaikeahoitoisten osastopotilaiden akuuttihoidosta ja kuntoutuksesta ja perehtyneisyyttä psykiatrisen väkivaltariskin arviointiin.

Luemme eduksi:

Käytännön perehtyneisyyden psykiatrisen vaikeahoitoisuuden syihin, hoitosuunnitelmien laatimiseen sairaalasta avohoitoon ja tilojen edellyttämiin hoidollisiin erityispiirteisiin.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Psykoosipalveluiden ylilääkäri Teemu Männynsalo, puh. 09 310 76769, e-mail: teemu.mannynsalo@hel.fi Ensilinjan palveluiden päällikkö Sami Keränen, puh. 050 402 5489, e-mail: sami.keranen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot