(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri (4 tehtävää)
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Haemme Työterveys -yksikköön

NELJÄÄ TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ 

ERIKOISLÄÄKÄRI /Helsinki

Toimit kouluttajalääkärinä työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa- ja tilauskoulutuksissa moniammatillisen kouluttajatiimin jäsenenä. Lisäksi osallistut tutkimus- ja kehittämishankkeisiin työterveyden aihealueella ja toimit asiantuntijatehtävissä omalla osaamisalueellasi. Työsuhde on vakituinen.

Lisätiedot: Tuotepäällikkö Helena Särkänlahti, p. 043 824 4044, helena.sarkanlahti@ttl.fi

ERIKOISLÄÄKÄRI /Helsinki, Oulu, Turku, Tampere tai Kuopio

Osallistut työterveyteen ja työterveyshuollon toimintaan liittyvien tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteuttamiseen sekä uusien hankkeiden suunnitteluun ja toimeenpanoon osana moniammatillista tutkijatiimiä. Lisäksi toimit kouluttajana Työterveyslaitoksen koulutuksissa ja osallistut asiantuntijatehtäviin osaamisalueellasi. Työsuhde on vakituinen ja työskentelypaikkakunta valittavissa Työterveyslaitoksen toimipisteiden välillä.

Lisätiedot: Kehittämispäällikkö Hanna Hakulinen p. 043 824 1072 ja hanna.hakulinen@ttl.fi

ERIKOISLÄÄKÄRI / Turku 

Toimit työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkäreiden kouluttajalääkärinä ns. Työterveyslaitosjaksolla kliinisessä potilastyössä ja muussa koulutustoiminnassa. Lisäksi toimit kouluttajana Työterveyslaitoksen koulutuksissa ja osallistut tutkimus- ja asiantuntijatehtäviin osaamisalueellasi. Työsuhde on vakituinen.

Lisätiedot: Ylilääkäri Jari Stengård p. 043 825 2570 ja jari.stengard@ttl.fi

ERIKOISLÄÄKÄRI / Oulu

Osallistut työterveyshuollon asiantuntijana valtakunnallisiin työterveyden tutkimus- ja kehittämishankkeisiin, joissa kehitetään työterveyshuollon ja muun terveydenhuollon yhteistyötä sekä työterveysyhteistyötä työpaikoilla. Tehtävä voi olla myös osa-aikainen. Työsuhde on määräaikainen 30.9.2022 asti.

Lisätiedot: Kehittämispäällikkö Hanna Hakulinen p. 043 824 1072 ja hanna.hakulinen@ttl.fi

Tehtävissä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa ja syvällistä osaamista ja työkokemusta työterveyshuollon alalta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta. Tohtorin tutkinto ja kokemus tutkimustyöstä katsotaan eduksi tutkimuspainotteisissa tehtävissä. Koulutuspainotteisissa tehtävissä arvostamme osaamista ja kokemusta kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja verkko-ympäristössä.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työsuhteet alkavat 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan.

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti liikuntaan viikossa.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään su 22.11.2020. Huomioithan, että voit hakea yhdellä hakemuslomakkeella useampaa tehtävää. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävänkuvien yhteydessä mainitut yhteyshenkilöt ja johtaja Eva Helaskoski p. 046 851 2432 ja eva.helaskoski@ttl.fi. Tavoitat Evan parhaiten seuraavina ajankohtina: tiistaina 3.11.2020 klo 13-15, maanantaina 9.11.2020 klo 11-12 ja perjantaina 13.11.2020 klo 15-17.